Emulator wont start up

I am a student in highschool trying to check if my app works, But the emulator will not start up. If anybody can help that would be appreiciated.

Whatever showed up in the terminal:127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:13] "OPTIONS /echeck/ HTTP/1.1" 200 0
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:13] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:13] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:13] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:14] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:14] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:14] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:14] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:14] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:15] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:15] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:15] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:15] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:15] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:16] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:16] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:16] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:16] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:16] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:17] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:17] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:17] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:18] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:19] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:20] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:08:20] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:48] "OPTIONS /ping/ HTTP/1.1" 200 0
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:48] "GET /ping/ HTTP/1.1" 200 88
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:50] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:50] "OPTIONS /echeck/ HTTP/1.1" 200 0
Traceback (most recent call last):
File "wsgiref\handlers.py", line 138, in run
File "wsgiref\handlers.py", line 181, in finish_response
File "wsgiref\handlers.py", line 310, in finish_content
File "wsgiref\handlers.py", line 332, in send_headers
File "wsgiref\handlers.py", line 255, in send_preamble
File "wsgiref\handlers.py", line 453, in _write
File "socketserver.py", line 799, in write
ConnectionAbortedError: [WinError 10053] An established connection was aborted by the software in your host machine
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:50] "OPTIONS /echeck/ HTTP/1.1" 500 59

Exception happened during processing of request from ('127.0.0.1', 54063)
Traceback (most recent call last):
File "wsgiref\handlers.py", line 138, in run
File "wsgiref\handlers.py", line 181, in finish_response
File "wsgiref\handlers.py", line 310, in finish_content
File "wsgiref\handlers.py", line 332, in send_headers
File "wsgiref\handlers.py", line 255, in send_preamble
File "wsgiref\handlers.py", line 453, in _write
File "socketserver.py", line 799, in write
ConnectionAbortedError: [WinError 10053] An established connection was aborted by the software in your host machine

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
File "wsgiref\handlers.py", line 141, in run
File "wsgiref\handlers.py", line 368, in handle_error
File "wsgiref\handlers.py", line 180, in finish_response
File "wsgiref\handlers.py", line 274, in write
File "wsgiref\handlers.py", line 331, in send_headers
File "wsgiref\handlers.py", line 344, in client_is_modern
TypeError: 'NoneType' object is not subscriptable

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
File "socketserver.py", line 316, in _handle_request_noblock
File "socketserver.py", line 347, in process_request
File "socketserver.py", line 360, in finish_request
File "socketserver.py", line 720, in init
File "wsgiref\simple_server.py", line 133, in handle
File "wsgiref\handlers.py", line 144, in run
File "wsgiref\simple_server.py", line 35, in close
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'split'

127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:50] "OPTIONS /start/ HTTP/1.1" 200 0
AVD exists. Starting emulator...
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:50] "GET /start/ HTTP/1.1" 200 0
emulator: Android emulator version 30.3.5.0 (build_id 7033400) (CL:N/A)
emulator: ERROR: No initial system image for this configuration!
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:52] "OPTIONS /echeck/ HTTP/1.1" 200 0
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:52] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:54] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:56] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:58] "OPTIONS /echeck/ HTTP/1.1" 200 0
127.0.0.1 - - [05/Jan/2024 21:11:58] "GET /echeck/ HTTP/1.1" 200 39

Try a different emulator.