Sziasztok!
A Ti segítségetekkel múlt évben létrehoztam egy alkalmazást,melynek nagy hasznát vesszük a munkahelyen. Mióta működik,sikerült hozzáadnom néhány funkciót,így már egészen jó,de problémám van a keresősáv használatával. Ha beírok néhány betűt, megjelennek a beírt betűkkel kezdődő nevek, ez jó is. Ha kiválasztok közülük egyet, megjelenik az információ. Ha mégsem ezt akarom,és megnyomom a vissza gombot,nem a kereséskor beírt betűkkel kezdődő nevek jelennek meg,ahogy szeretném,nem történik semmi. Ezért betettem egy screen back pressed metódust,ami újra meghívja a listpickert. Tudna valaki megoldást javasolni erre a problémára?
Üdv.:Mihály
Ideteszem a blokksémát,és az aia-t.
Kipróbáltam az általad javasolt megoldást,nálam label helyett listview van. Ott csak ezekkel a csempékkel jelenik meg információ a listpickerben szereplő névről, a vissza gomb továbbra sem működik.
Rosszul csináltam valamit?
Ez a változat azt eredményezte,hogy a listpicker listára kattintva nem jelenik meg info a helyről.Csak a gombok látszanak.Elnézést a gyenge felfogásom miatt,idős is vagyok, meg kezdő is. (Szerencsétlen párosítás. ) A vissza gomb sem működik.
Sorozatosan kilép a kísérőalkalmazás a mobilon,mára befejezem.Talán reggel tovább kapcsolatban tud maradni a számítógéppel.
Jó éjt!
Még csak azt kérdezem,hogy a keresősávba írt szöveget le tudom-e kérni valahogy?